Şbt

Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları ilçe zümre başkanları tarafından belirlenmiştir. Öğretmenlerimiz okullarında yapacakları sınavlarda konu soru dağılım tablosunda belirtilen kazanımlar ve soru sayılarına göre sınav yapacaklardır. Bakanlık, il/ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacaktır. Bunun dışında kalan tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu sorulardan oluşacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ile 9. sınıf Türk dili ve Edebiyatı dersleri için 26 Mart 2024 Salı günü,  6. sınıf Matematik ile 9. sınıf Matematik dersleri için 27 Mart 2024 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönemi İçin, Öğretmenlerimizle Görüşmek İsteyen Sayın Velilerimiz, Aşağıda Belirtilen Programa Göre İlgili Öğretmenimizden Randevu Alarak Görüşme Gerçekleştirebilirler.

AKÇAKOCA EMİNE SEVİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE OKU-YORUM PROJESİ

May

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Başlamış Olduğumuz E- Twinning Projesinde, Öğrencilerimize Yabancı Dil Öğrenme Konusunda Farklı Bir Bakış Açısı Kazandırmak İstiyoruz.

Ekm

Okul Disiplin Kurulu'nun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı'nda Almış Olduğu Kararlar.

May

Okulumuzun tanıtım dökümanlarının hepsiniz siz değerli ziyaretçilerimiz için tek bir sayfada topladık.

İstediğiniz Dökümanı Kolaylıkla indirebilirsiniz.