What Makes Us Happy

WHAT MAKES US HAPPY    BİZİ NE MUTLU EDER

Projemiz, son yıllarda dünyada ve ülkemizde yaşanmış kötü olayların olumsuz etkilerini bir nebze de olsa azaltmayı amaçlamaktadır. Hedefimiz başta pandemi ve doğal afetler olmak üzere bizleri mutsuzluğa sevk edebilecek herhangi bir olay karşısında bizleri ne mutlu eder sorusuna cevap bulabilmektir.

İnsan Psikolojisinin doğasına uygun olarak kötü olaylar karşısında vermiş olduğumuz olumlu tepkiler bizleri geleceğe daha sağlam bir şekilde taşımaktadır. Kötü olaylar yaşadıktan sonra edineceğimiz davranış şekilleri ve bizleri bu kötü olaylardan kurtaracak günlük hayatta yapacağımız etkinlikler, hayatımızın devamında bizleri daha da mutlu hale getirecektir. Bu nedenle Bizleri Mutlu Eden Etkinlikleri Her Zaman Hayatımızda Var Edebilmeliyiz.

Hedeflerimiz;

1- Kötü Olan Olaylar Neticesinde Bizleri Mutlu Edecek Etkinlikleri Belirlemek Ve Bunları Okul Ortamında Desteklemek

2- Web-2 araçları kullanarak dijital yeterlilikleri arttırmak ve öğrencileri bunların kullanımına teşvik etmek

3-Bizi mutlu eden olayların yanında çevremizdeki insanları da mutlu etmek için yapabilecek şeyleri belirlemek ve bunları desteklemek.

4- Öğrencilerin kendilerini, duygu ve düşüncelerini ifade ederek yabancı dil kullanmaya motive etmek.

5- Öğrenciler ve öğretmenler arasında iş birliğini ve ekip çalışmasını geliştirmek

6- Proje faaliyetlerine katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerin temel yeterliliklerini geliştirmek.

Beklenen Somut Sonuçlar

*Her ortak okulda e Twinning köşeleri

*Proje içi logolar

*Her Ortak Okulda Oluşturulacak Mutluluk Kutuları