T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Akçakoca İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz bünyesinde açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılım sağlayan tüm öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı uygulanmıştır.Yapılan kazanım sınavı sonuçları velilerimizle ve öğrencilerimizle paylaşılmıştır.Sınav sonucunda her sınıf düzeyinde birinci öğrenciler belirlenip bu öğrencilerimize Okul Müdürü Murat GÜNDOĞDU tarafından ödül verilmiştir.

Mrt

Kalite Takip Sistemi Kapsamında, Okulumuz Öğrencileri '' Hayırda Yarışanlar Etkinliği '' Adı Altında, Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nün değerli çalışmaları sayesinde daha öncesinden belirlemiş olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kolisi Yardımında Bulunmuşlardır. Mevcut 10 sınıfımız kendi aralarında toplamış oldukları yardımlarla birlikte toplamda 15 adet ramazan kolisini bizzat alışverişlerini de yaparak ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ayının ilk günlerinde ulaştırmışlardır. Çalışmalarda emeği geçen başta Yaşar Cumhur hocamıza ve diğer öğretmenlerimize, ayrıca bu hayır işinde gönüllü olarak çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Mrt

Okulumuz psikolojik danismani tugba ozsoy tarafindan öğretmenlerimize yönelik ''öğrenci tanıma teknikleri'' sunumu yapılmıştır. Ayrıca öğrencilerimize yakın zamanda uygulanan problem tarama anketinin sonucları da ogretmenlerimize aktarılmıştır. Sunuma Ulaşmak İsteyen Öğretmenlerimiz İçin Link Aşağıya Bırakılmıştır.


Mrt

Okulumuz Öğrencilerine, KSÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esef Hakan TOYTOK tarafından'' Küçük Şeyler Büyük Farklar Yaratır'' Temalı Bir Motivasyon Konferansı Verilmiştir. Yaklaşık İki Saat Süren Ve Öğrencilerimizin Gelişime Katkı Sunmuş Olan Bu Programın Gerçekleşmesinde Emeği Geçen Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve DR. Hakan TOYTOK 'a Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü münasebetiyle okulumuzda bir anma programı düzenlenmiştir. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Kalite Takip Sistemi Kapsamında, Meslek Dersi Öğretmenlerimizin Planlamaları Çerçevesinde Günün Ayeti, Hadis-i Şerifi ve Duası Panomuzda Gün Boyunca Sergilenmektedir. 

Mrt

12 Mart İstiklal Marşını Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında, ilçemiz genelinde yapılan Liseler Arası Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz 12/A Sınıfı öğrencilerimizden Merve Azra KANTARLI ilçe 2. si olmuştur.Öğrencimizi  Başarısından Dolayı Tebrik Ediyor, Emeği Geçen Öğretmenlerimize de Teşekkür Ediyoruz. 

Mrt

Akçakoca Gençlik Merkezi Psikoloğu Okulumuz 9. Sınıf Öğrencilerine Yönelik '' Teknoloji Bağımlılığı ve Akran Zorbalığı '' konulu Bir Seminer Vermiştir. Akçakoca Gençlik Merkezi Çalışanlarına ve Manevi Danışman Hocalarımıza Teşekkür Ediyoruz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri Arası Düzenlemiş Olduğu, Genç Sadâ Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuz 11. Sınıf Öğrencisi Oğuzhan Cingirt Düzce İkincisi Olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Akçakoca Halk Eğitim Merkezinde, Okulumuz Proje Sınıfı Öğrencileri İçin Açılmış Olan ''Robotik Kodlama Kursu'' devam etmektedir.

Öğrencilerimize Çalışmalarında Kolaylıklar Diliyoruz.

Şbt

Kahramanmaraş'ta meydana gelen; Hatay, Adıyaman, Malatya ve Gaziantep başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, olayın yaşandığı andan itibaren bölgedeki vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Akçakoca Kaymakamlığımız tarafından duyurusu yapılan yardım çalışmalarına aktif olarak katılmış bulunmaktayız. Çalışmalarda gönüllü olan öğrenci ve öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Mezun öğrencimiz Sudenur Genç'e de özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Ayrıca Öğrencilerimizin okumuş olduğu 10 adet hatimin de duası cami imamımız Ahmet Hoca tarafından yapılmıştır. Eğitim Öğretim başladıktan sonra ise mahallemize deprem bölgelerinden gelmiş olan misafirlerimiz için, diğer okullarla birlikte bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Okulumuzun sorumluluğuna verilen ailelerin müsait olduğu zamanlarda ziyaretler gerçekleştirmeyi planlamış bulunmaktayız. 

Şbt

Mesleki rehberlik kapsamında, Okulumuz rehber öğretmeni Tuğba ÖZSOY tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize 2 ve 4 yıllık bölümlerin tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizin hedeflediği ve önü açık olarak kabul edilen meslek grupları tanıtıldı. Daha Öncesinden Hazırlamış olduğumuz Meslekler Klasörü Öğrencilerimizin İncelemesi İçin Sınıflara Bırakıldı.

Şbt

Kalite Takip Sistemi Kapsamında Okulumuz Z- Kütüphanesi Özellikle Taşımalı Gelen Öğrencilerimiz İçin, Ders Saati Başlangıcından Mesai Saati Bitimine Kadar Açık Tutulmaktadır. Gün içerisinde Kütüphane Görevlisi Öğrencilerimiz ve Edebiyat Öğretmenlerimiz tarafından gerekli Kontroller Sağlanmaktadır. Bu Çerçevede Araştırma Yapmak İsteyen veya Soru Çözümü için Kütüphaneyi Kullanmak isteyen öğrencilerimiz Görevli Öğrencilerimizden Yardım Alabilirler. 

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Tuğba ÖZSOY tarafından, Okulumuz Öğretmenlerine Motivasyon konulu seminer verildi. Öğretmenlerimizle öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için neler yapılabilecegi hakkında görüşmeler yapıldı, konu müzakere edildi.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönem Sınıf Veli Toplantılarını 25 Aralık Pazar Günü Tamamladık. Toplantıya Katılan Velilerimizle Genel ve Birebir İstişarelerde Bulunduk. Toplantıları gerçekleşitiren öğretmenlerimiz ile toplantı davetimize yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz...

Kas

Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Arası Geleneksel Olarak Her Yıl Gerçekleştirilen ''Mesleki Yarışmalar'' Heyecanı Okulumuzda Başlamıştır. Okulumuzda Yapılan Yarışmaların Sonuçlarına Göre;

•Genç Nida Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında 1.Hayrunnisa Biriktir, 

•Genç Sada Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında 1.Oğuzhan Cingirt,

•Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında 1.Semih Salih,  

•Hutbe Okuma yarışmasında 1.Oğuzhan Asan, 

Olmuştur. Öğrencilerimiz Okulumuzu Düzce Genelinde Temsil Edeceklerdir.

Kendilerine Şimdiden Başarılar Diliyoruz. 

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Konulu Kompozisyon Yarışmasında Öğrencimiz Birincilik Ödülü Aldı 

Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma konulu liseler arası kompozisyon yarışmasında, ilçe genelinde okulumuz öğrencilerinden Merve Azra KANTARLI , "Köklü Bir Söğüt Ağacı" adlı kompozisyonu ile birincilik ödülü aldı.10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı ödül töreninde birinci olan öğrencimiz Merve Azra KANTARLI' ya Kaymakamımız  Mustafa CAN tarafından ödülü verildi.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

14 Kasım 2022 Tarihinde Ankara'ya düzenlemiş olduğumuz gezide, Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde sırasıyla Edebiyat, İletişim, Hukuk ve İktisadi İdari Bilimler Fakültelerini gezdik. Fakültelerdeki derslikleri, amfileri, uygulama alanlarını ve sosyal bölümleri yakından görme fırsatı yakalamış olduk. Fakültelerdeki görevli öğretim üyeleri tarafından bölümler hakkında detaylı bilgiler aldık. Özellikle İletişim Fakültesinde bulunan uygulama alanlarında, reklamcılık, gazetecilik ve radyo iletişim bölümleri öğrencilerimizin ilgisini çekti. Uygulamalı bir radyo haber sunumu stüdyoda canlı olarak yapıldı.

 

Üniversite Gezisinden Sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Gezisi Yapıldı. Külliye İçerisinde Bulunan Millet Kütüphanesi rehber eşliğinde gezildi.

 

Millet Kütüphanesi Gezisinden Sonra Anıtkabir Ziyareti Gerçekleştirildi. Rehber eşliğinde yapmış olduğumuz gezi de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesi ve Anıtkabir içerisinde bulunan Kuleler, Kurtuluş Savaşı müzesi gezildi. Öğrencilerimiz Kurtuluş savaşı hakkında bilgilerini tazelemiş ve yeni bilgiler öğrenmiş oldular.

 

Anıtkabir Gezisinden Sonra ise Ankara'nın Tarihi Semtlerinden Hamamönü ziyaret edilmiştir. Hamamönü'nde bulunan Taceddin Camii Dergâhı ve Mehmet Akif Ersoy Evi yakından görülmüştür. Nuri Pakdil ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu kabirleri ziyaret edilmiştir.

 

Hamamönü Ziyaretinden Sonra ise Anadolu Medeniyetleri Müzesi ziyaret edilmiştir. Müze Gezisinden sonra ise öğrencilerimize serbest zaman verilmiş olup Akçakoca'ya dönüş yapılmıştır. Gezinin yapımında emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Yapılmıştır. Edebiyat Öğretmenimiz Sinan AYDIN tarafından yapılan konuşmanın ardından, 9-A Proje Sınıfı Öğrencileri günün anlam ve önemini belirten şiir ve komposizyonlarını okumuşlardır. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz.

Kas

Okulumuzun tanıtım dökümanlarının hepsiniz siz değerli ziyaretçilerimiz için tek bir sayfada topladık.

İstediğiniz Dökümanı Kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kas

 

     Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu liseler arası kompozisyon yarışmasında, ilçe genelinde okulumuz öğrencilerinden Merve Azra KANTARLI , "Anka Kuşu Misali " adlı kompozisyonu ile birincilik; Bilgenur YAPAR, "En Güzel İklimdir Cumhuriyet " adlı kompozisyonu ile ikincilik ödülü aldı.

      29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ödül töreninde birinci olan öğrencimiz Merve Azra KANTARLI ya  Kaymakamımız  Mustafa CAN ; İkinci olan öğrencimiz Bilgenur YAPAR a Belediye Başkanımız Mehmet Okan YANMAZ tarafından ödül verildi.

     Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı, Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Okulumuz Konferans Salonunda Yapılmıştır. Son Dönemde Yapılan Çalışmalar, Önceki Dönem Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ergin HAS Tarafından Toplantıya Katılan Velilerimize Açıklanmış Olup, Denetim Kurulu Raporları Toplantıya Sunulmuştur. Ardından Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Belirlenmiştir. Yönetim Kuruluna Giren Üyelerimiz Önümüzdeki Günlerde Yapacakları Toplantıda Görev Dağılımlarını Kendi İçlerinde Yapacaklardır. 

Toplantının Ardından İçişleri Bakanlığımız , Düzce Valiliğimiz ve Akçakoca Kaymakamlığımızın Tarafından Hayata Geçirilen ''En İyi Narkotik Polisi Anne'' ve Kadın Velilerimize Özel Olarak, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında ''KADES'' Uygulaması Hakkında Bilgilendirme Yapılmıştır. Toplantıya Katılan Velilerimize Teşekkür Eder, Yeni Seçilen Yönetim Kurulumuza Başarılar Dileriz.

Kas

Kalite Takip Sistemi Kapsamında, İmam Hatip Okullarının vizyonu,misyonu,dünü,bugünü ve geleceği konularında, Kökü 1913 yılına dayanan imam hatip okullarının kuruluşunu kutladık.

İlçe vaizimiz Mehmet Ali Damar'ın konuşması, okulumuz öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ve dünden bugüne imam hatip okullarının tarihçesini anlatan sinevizyon gösterimiyle programımızı sunduk. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

 Akçakoca Sahil Güvenlik Komutanlığı Görevlileri tarafından, Okulumuz Öğrencilerine  ''Geleceğin Denizcileri '' Konulu Bilgilendirme Faaliyeti Yapılmıştır. Kendilerine Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemizde düzenlenen Cumhuriyet koşusu küçükler, yıldızlar, gençler, 18/35 yaş ve 35 yaş üstü kategorilerinde düzenlenmiş olup yarışmaya gençler kategorisinde katılan okulumuz öğrencileri, genç erkeklerde 9/B sınıfından Eren Çakmakcı ile ilçe 3.lüğü, genç kızlarda ise 11/B sınıfı öğrencilerinden Elif Nur Biriktir ile de ilçe 4. lüğünü elde ederek madalya almaya hak kazanmislardir.Ögrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Ekm

Hedef 2023 kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde, okulumuz 12. Sınıf ve Proje Sınıflarına Deneme Sınavı Yapılmıştır.

Sınav Sonuçları Aynı Gün Açıklanmış olup,Sınıf iletişim Gruplarında Öğrencilerimizle paylaşılmıştır. 

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında, Okulumuzun Öğrencilerine Afete Hazırlık Eğitimi Verildi. 30 dakikalık Eğitimin Ardından Deprem Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle, Cuma Namazı Öncesi Okulumuz Tatbikat Camisinde Öğrencilerimiz ve Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti Yapıldı. Cuma Namazının Eda Edilmesinin Ardından, Cami Cemaatine İkramda Bulunduk. Bu vesiyle Mevlid Kandilimizin Tüm İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Cenab-ı Allah'tan Niyaz Ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Kompozisyon ve Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.Yine bu hafta kapsamında İlçe emekli vaizimiz Bilal YILMAZ'ın katılımlarıyla Peygamberimiz Cami ve İrşad konulu konferans verildi.

 

Konferans, öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Okul müdürümüz Murat GÜNDOĞDU katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve misafirlerimize katılımları için teşekkür ederek bu gibi etkinliklerin artarak ve çeşitlenerek devam edeceği müjdesini vererek, Mevlid-i Nebi haftasının ve mevlid kandilinin okulumuz, camiamız ve tüm insanlık için hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni Tuğba Özsoy tarafından okulumuza yeni gelen 9. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon çalışmaları kapsamında okul tanıtımı yapıldı.

Öğrencilerimize hoş geldin diyor yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz

Eyl

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, Okulumuza Yeni Başlayan 9.Sınıf Öğrencilerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldik.

İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneğinin Aracılığı İle Düzenlenmiş Olan Etkinliğe, Yeni Okul Müdürümüz Murat GÜNDOĞDU' nun Yanı Sıra Okul Rehber Öğretmenimiz Tuğba Özsoy, 9.Sınıf Rehber Öğretmenleri İbrahim Önel, Kübra İYİOL, Şaduman KAYA, Habibe KÖPRÜCÜ ve Yaşar CUMHUR da Katılım Sağlamışlardır.

Okul Müdürümüz Murat GÜNDOĞDU, Okulumuzun Yeni Öğrencilerine Kısa Bir Hoşgeldiniz konuşması Yapmıştır.

 

Etkinliğin Düzenlenmesinde Öncülük Eden İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneğine Okulumuz Adına Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

 

Ekm

Okul Disiplin Kurulu'nun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı'nda Almış Olduğu Kararlar.

Haz

Kalpten kaleme...

Emine Sevil Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri değerlerimizi anlatıyor. 

Değerlerimize bu sefer gençlerin gözüyle bakalım istedik. Nesilden nesile, gönülden gönüle devam eden değerler eğitiminde sevgi, saygı, sorumluluk, dürüstlük, sadelik, işbirliği,   barış, özgürlük, mutluluk kavramlarının gençler için ne ifade ettiğini sorduk. Her bir sınıf bir kavram üzerine düşündü ve düşüncelerini olanca sadeliği ile kaleme aldı. Bu vesile ile bazı gençler kendi düşünce dünyalarının kapılarını arkadaşlarına ve öğretmenlerine açmış oldu.

Okulumuz öğretmenlerinden Habibe Köprücü gençlerin kaleminden değerlerimizi derleyip okul panosunda sergiledi. 

Gençlerimizin güzel düşüncelerinin kelimelere, kelimelerin davranışlara, davranışların güzel alışkanlıklara dönüşmesini umut ediyor, aydınlık yarınlar diliyoruz.

May

 Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) Tarafından Uluslararası Düzeyde Düzenlenen '' Aydınlık Yarınlara '' isimli kitap okuma yarışmasının sonuçları açıklandı.Yurt içinde bütün illerimizden ve yurt dışında 37 ülkede, 85 şehirden toplam 184 bin öğrencinin katılmış olduğu yarışmada Okulumuz Öğrencilerinden Nurdan Nur Düzce Beşincisi ve Akçakoca İlçe Birincisi Olmuştur. ULUED İl Temsilciği tarafından öğrencimize Başarı Belgesi Takdim Edilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz psikolojik danışman/ Rehber öğretmeni Tuğba Özsoy tarafından okulumuz öğretmenlerine zoom üzerinden öfke yönetimi ve stres konulu sunum yapıldı. Öğretmenlerimize öfke ile başa çıkma yöntemleri broşürü dağıtıldı.

May

Okulumuz Psikolojik danışman/ Rehber  öğretmeni Tuğba Özsoy tarafından 12. Sınıfta okuyan öğrencilerimizin 18 -19 Haziran'da girecekleri TYT ve AYT sınavlarin da sınav öncesi ve sınav anında dikkat etmeleri gerekenleri anlatti. Ayrıca öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak için okulumuz öğretmenlerinin sınavda ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledikleri video izletildi.okulda hazırladığımız kitap ayraçları hediye edildi. Tüm 12 siniflarimiza girecekleri sınavda başarılar dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle İlçe Çapında Düzenlenen Çeşitli Sportif Ve Edebi Yarışmalarda Öğrencilerimizin Almış Olduğu Dereceler ve Ödüller ;

  • 9/A Proje Sınıfından Aysu Nisanur Çelebi Geleneksel Okçulukta 1.
  • 9/A Proje Sınıfından Zeliha Ata Geleneksel Okçulukta 2. 
  • 9/A  Sınıfından Büşra Nur Mat Sol kol bilek güreşi müsabakasında 1.
  • 12/B Sınıfından Recep Akçil Bilek güreşi müsabakasında 2.
  • 12/B Sınıfından Esranur Erdoğan Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında İlçe 1.si olmuşlardır. 

Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

May

Okulumuz Bünyesinde Bulunan Tatbikat Camisindeki Bir Takım Eksiklikler Giderilmiştir. Cami içerisine Yeni Bir Kitaplık, Vaaz Kürsüsü İçin Bir Merdiven Ve Plastik Rahleler Temin Edilmiştir. Kitaplık ve Merdivenin Montajı Yapılmış Olup Kullanıma Açılmıştır. Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun.

May

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Okulumuz 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerine Meslek dersleri kazanım değerlendirme testi yapılmış olup,  öğrencilerin bilgi ve kazanımları sahip olma düzeyi tespit edilmiştir. 

Nis

Okulumuzda Mart Ayı İçerisinde Yapılmış Olan, Türkiye Geneli Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı'nın Sonuçları Genel Müdürlüğümüz Tarafından Açıklanmıştır. Bu Sonuçlara Göre; Sınıflarında Birinci Olan Öğrencilerimiz Dün Sabah Yapılan Ödül Töreni İle Ödüllerini Almışlardır. Öğrencilerimizin Başarılarının Devamını Diliyoruz. 

Nis

Önder İmam Hatipliler Derneği Akçakoca Şubesi Tarafından 12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Bir İftar Programı Yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, 2022 YKS Sınavına Hazırlanan 12.sınıf Öğrencilerimize Yönelik NİSAN  ayı TYT  Deneme Sınavı Yapılmıştır. 9-10 ve 11. Sınıf Öğrencilerimize ise Kazanım Değerlendirme Sınavı Uygulanmıştır. 

Nis

Turizm konusunda toplumda farkındalığı arttırmak ve turizm bilinci oluşturmak, iç turizmi canlandırmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda değerlendirmek ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını  sağlamak  amacıyla dünyada ve ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında "Turizm Haftası" kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuz öğrencilerine ilimizi tanıtan video gösterimi yapılmıştır. 

Nis

Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ali Fuat ERTOĞAN rehberliğinde, okulumuz öğrencileri mesleki tatbikat faaliyetlerine devam ediyor. Görevli öğrencilerimiz ilçemizdeki farklı camilerde Cuma Namazı için İmamlık ve Müezzinlik görevlerini yapmaktadır. (Sayfa haftalık olarak güncenlenmektedir)

Nis

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi OLarak, Okulumuzun her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu  ''Ramazan Kardeşliktir''  faaliyetlerine istinaden, öğrencilerimizin bizzat hazırlamış olduğu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz liderliğinde ''Paylaşmak Berekettir'' anlayışı içerisinde, faaliyetlere katkı veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

25 Mart Tarihinde İstanbul Üniversitesi'ne yapmış olduğumuz gezi esnasında, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK'ı, Sayın Rektörün toplantıları dolayısıyla ziyaret edememiştik. Sonrasında,  okulumuz mezunu olan ve  İstanbul Üniversitesinde okuyan öğrencimiz Senanur GENÇ, okulumuz adına Sayın Rektör'ü makamında ziyaret etti. Kendisine daha öncesinden hazırlamış olduğumuz Akçakoca'yı tanıtan hediyelerimizi takdim etmiştir. Sayın Rektör bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu tarafımıza iletmiştir. Okulumuzda okuyan öğrencilerimiz için çok anlamlı sözler sarf eden sayın rektör, tüm yönetici ve öğretmenlere bilhassa teşekkürlerini iletmiştir. Ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenimiz Yaşar Cumhur'a teşekkür ederiz. 

Mrt

Okulumuzda meslek derslerinin kazanımlarının, düzeylerinin tespit edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla genel müdürlüğümüz tarafından gönderilen, Türkiye Geneli meslek dersleri kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. 

Mrt

25 Mart günü okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik İstanbul gezisi düzenlenmiştir.
Gezimizde ilk olarak İstanbul Üniversitesi ziyaret edildi ve Edebiyat Fakültesi hakkında bilgi alındı. Sonrasında Sahafçılar Çarşısı ve ardından Ayasofya Camii Kebir'de cuma namazı kılındı. Caminin tarihi hakkında tur rehberimiz tarafından bilgilendik. Gülhane parkında güzel bir yürüş, hatıra fotoğrafı ve son olarak gezimizi vapur turu ile taçlandırıp sonlandırdık. Emeği geçen hocalarımız ve neşeleriyle gezimizi güzelleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma programı yapıldı.  Programda Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin şehitleri ve vatanımız uğruna şehit düşmüş sayısız kahramanlarımız için  9B sınıfı öğrencimiz Semih Salih Kur'an-ı Kerim okudu ve ardından dualar yapıldı.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 2022 YKS sınavına hazırlanan 12. Sınıflarımıza yönelik Nisan Ayı Birinci TYT  deneme sınavı yapılmıştır.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü adına ilçemize bir program düzenledik. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Kübra İyiol ve Sadiye Merve Alkan tarafından hazırlanan programda ilk olarak Kuran-ı Kerim Tilaveti Öğrencimiz Semih Salih tarafından okundu. Ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı tarih öğretmenimiz Tülay Şekerci yaptı. Çanakkale Kahramanları adlı tiyatro gösteriminde VE oratoryo çalışmalarında  ise okulumuzun 10. ve 11. Sınıfları görev aldı. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Tuğba ÖZSOY tarafından Öğretmenlerimize ergenlik dönemi özellikleri, sorunları ve iletişim becerileri konusunda bir sunum yapıldı. 

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü adına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından Düzenlenen Liseler Arası Şiir Ve Kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Recep Akçil İlçe Birincisi Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, okulumuzu güzelleştirme çalışmaları kapsamında ikinci kat koridorlarımızdaki sınıf, derslik ve yönetici odalarına Edebiyatımızın önde gelen şair ve yazarların kapı giydirme çalışmaları tamamlanmıştır. 

Mrt

Okulumuzun akademik başarısının arttırılması amacıyla,  rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi tarafından sınav kaygısı,sınavlarda başarılı olma ve başarısızlık nedenleri konusunda bireysel öğrenci ve veli  görüşmeleri yapılmıştır.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak,  ''Bir Fidan Bin Gelecek '' projesi kapsamında okul bahçemize yeni fidanlar diktik. Fizik Öğretmenimiz Mehmet AKMAN ve bir grup öğrencimiz ağaç dikimini tamamladıktan sonra bahçemizdeki diğer ağaçları budama ve bakım işlerini de tamamlamışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü adına, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenmiş olan Şiir Ve Kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Esranur Erdoğan İlçe Birincisi Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Gerçekleştirildi. Programın Sunulmasında Emeği Geçen Felsefe Öğretmenimiz Kadir ALAY ve 11-B Sınıfı Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 2022 YKS sınavına hazırlanan 12. Sınıflarımıza yönelik TYT - AYT deneme sınavları yapılmıştır.

Mrt

Mrt

Okulumuzda meslek derslerinin kazanımlarının, düzeylerinin tespit edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla meslek derslerleri kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. Kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz değerlendirmeler tamamlandıktan sonra ödüllendirilecektir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, AFAD Başkanlığı koordinasyonununda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Yapılan Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı okulumuzda da düzenlendi.

Mrt

Mrt

Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ali Fuat ERTOĞAN rehberliğinde, okulumuz öğrencileri mesleki tatbikat faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ayazlı Mahallesi Camii'sindeki Cuma Namazı okulumuz 12-B sınıfı öğrencisi Recep AKÇİL tarafından kıldırılmış olup, Müezzinliğini de 10-B Sınıfından Oğuzhan CİNGİRT ve 11-A sınıfından Selim BEK yapmışlardır. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 2022 YKS sınavına hazırlanan 12. Sınıflarımıza ve Hedef 2023 Kapsamında YKS çalışmalarına başladığımız 11. Sınıflarımızza yönelik TYT deneme sınavları yapılmıştır.

Şbt

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından, Okulumuzda 9-10-11. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavı Yapılmıştır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Okulumuza Göndermiş Olduğu Yardımcı Kaynak Kitaplarının Dağıtımı Yapıldı.

Ock

Akçakoca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı  ve Okulumuz Rehberlik Servisinin Düzenlemiş Olduğu Sinema Gösterimi, Okulumuz Öğrencilerine Farklı Günlerde yapıldı. 9 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin katılmış oldukları bu güzel etkinlik için Okul Rehber Öğretmenimiz Tuğba ÖZSOY'a ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü yetkillilerine Teşekkür Ediyoruz.

Ock

Okumanın önemine dikkat çekmek için okulumuz öğrencileri öğle aralarında kütüphanede 20dk boyunca kitap okuyorlar. 

Okulumuz edebiyat öğretmenleri tarafından oluşturulan gruplar her ayın ilk haftası kütüphanede toplanarak okudukları kitapları tartışarak değerlendiriyor. 

Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz kitap okuma alışkanlığı kazanarak kitap okumayı hayatlarının bir parçası haline getirmiş oluyorlar.

Edebiyat Öğretmenlerimiz Kübra İYİOL ve Sadiye Merve ALKAN'a okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

2022 yılının ilk tyt denemesi 11. ve 12.sınıflarımıza uygulandı. 9A proje sınıfına ise kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. 

Ock

Okulumuzun Eski Mezunlarından, 2007-2011 Akçakoca İmam Hatip Lisesi, 2011-2016 Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi  Çift Anadal Ile Aynı Üniversitede 2013-2017 Yıllarında Hukuk Fakültesinden Mezun Olmuş Olan; İlahiyatçı Avukat Beyza KALENDER ARSLAN, Okulumuz Proje Sınıfı, 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bir Seminer Verdi. Organisazyonda Emeği Geçen Okul Müdürümüz Recep KÖPRÜCÜ, Okul Meslek Dersleri Öğretmlerinden Ebrar AŞIK  ve Abdullah Cüneyt GÜLSEREN hocalarımıza öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuzda, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem Karne Töreni yapıldı. Onur Belgesini almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini Sınıf Rehber Öğretmenleri Takdim Etti. Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz. 

Ock

Okulumuzda Tatbikat Camisinde Mesleki Uygulama Çalışmaları Devam Etmektedir. Uygulamaya Katılan Sınıf ve Öğrencilerimiz hem Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz hem de Camii İmamımız Tarafından Desteklenmektedir.

Ock

Okulumuzda meslek derslerinin kazanımlarının, düzeylerinin tespit edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla geçtiğimiz hafta meslek derslerleri kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. Kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz okul çıkışında yapılan törenle  ödüllendirilmiştir. Her Sınıftan en yüksek puanı yapan öğrencilere sınıf rehber öğretmenleri tarafından ödülleri takdim edilmiştir. 

Ock

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Düzce Merkez ve Akçakoca Şubesinden,  YKS 'ye Hazırlanan 12. Sınıf Öğrencilerimize yönelik Kaynak Desteği Okulumuza Ulaşmış ve Öğrencilerimize Dağıtım İşlemi Tamamlanmıştır. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Düzce Merkez ve Akçakoca Şubelerine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.  

Ock

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 2022 Yks sınavına hazırlanan 12 Sınıflarımıza, 11 ve Proje 9. Sınıflarımıza yönelik  Aralık ayındaki 2. deneme sınavımız yapılmıştır. 

Ara

Ara

Okulumuzda meslek derslerinin kazanımlarının, düzeylerinin tespit edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla meslek derslerleri kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. Kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz değerlendirmeler tamamlandıktan sonra ödüllendirilecektir.

Ara

Her sene Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri Arasında Düzenlediği Genç Sada Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma, Genç Muhafızlar Hafızlık, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmaları Düzce İl Genelinde Tamamlandı. Ezan Okuma Yarışması İmam Hatip Ortaokulu ve Okulumuz koordinesinde Akçakoca Merkez Camisinde yapılmıştır. 

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Semih SALİH 4. 

Hafızlık Yarışmasında Öğrencimiz Ömer KADIOĞLU 4.

Ezan Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Oğuzhan CİNGİRT 4.

Hutbe Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Oğuzhan ASAN 4.

Olmuşlardır. Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz. 

Ara

Ara

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi E-Güvenlik Politikası

Ara

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak, 2022 YKS Sınavına Hazırlanan 12.sınıf Öğrencilerimize Yönelik ARALIK AYI Deneme Sınavı Yapılmıştır. 

Ara

Her yıl Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri Arasında Düzenlediği Genç Nida Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmaları Düzce Genelinde Tamamlandı. Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Hayrunnisa Biriktir ve Hafızlık Yarışmasında Öğrencimiz Beyza Kılıç Dördüncü Olmuşlardır. Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.   

Ara

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğrencilerine, AFAD uzmanı tarafından Afet Bilincini Geliştirmek ve Doğal Afetlere Karşın Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Bir Afet Eğitimi Semineri Verilmiştir. Seminerde Emeği Geçen Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni Mehmet AKMAN öğretmenimize Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Ara

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Obezite ile Mücadele ve Sağlıklı Beslenme Semineri Verilmiştir. İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve Seminerin Düzenlenmesine Vesile Olan Kimya Öğretmenimiz Merve Nur İmert'e Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Ara

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı ve devamında da sınıf bazlı veli toplantılarımızı yaptık. Aile birliği toplantısında yapılan seçim sonucunda Ergin HAS Yeni okul aile birliği başkanımız seçilmiştir.Yeni seçilen okul aile birliği başkanımıza ve yönetim ekibine başarılar diler, Okulumuz adına önceki yıllarda emek sarf eden başkanımız Ali CUNİ ve yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz.  

Ara

Ara

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, 2022 Yks sınavına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerimize ve 11 ve Proje 9. Sınıflarımıza yönelik  deneme sınavı yapılmıştır.

Kas

Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okulumuzda bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi. AFAD-MEB işbirliği ile hazırlanan deprem animasyonu tüm sınıflarda aynı anda izletildi ve ardından siren çalınarak öğrencilerimiz ''hayat üçgeni-çök kapan tutun'' pozisyonu aldırıldı. Son olarak okul tahliyesiyle deprem toplanma alanına hızlı bir şekilde gidildi. 

Kas

Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Tarafından Yapılan Planlama neticesinde Günün Ayet veya Hadis-i Şerifi Gün Boyunca Panoda yayınlanmaktadır.  

Kas

Meslek dersleri öğretmenlerimizin rehberliğinde, okulumuz öğrencileri okulumuzun tatbikat camiisinde mesleki çalışmalarını yapmaya başlamışlardır. 

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Başlamasına sayılı günler kala, okulumuz da hazırlıklarını tamamlamış durumda.En son yapılan dezenfekte ve temizlik çalışmalarının ardından sağlıklı bir şekilde okula başlayacağız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. 

May

Okulumuzun tanıtım dökümanlarının hepsiniz siz değerli ziyaretçilerimiz için tek bir sayfada topladık.

İstediğiniz Dökümanı Kolaylıkla indirebilirsiniz.

 

 

 

May

YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCDv3w-X3s_i7TP3Fezefzow

TWİTTER https://twitter.com/akcakocaemines1

FACEBOOK https://www.facebook.com/akcakocaeminesevil.aihl.3

İNSTAGRAM https://www.instagram.com/akcakocaeminesevilaihl/?igshid=2fweu2jnyrim&fbclid=IwAR09txGbjANDFU1PeSn_gk8ibPn1N_3_B6dBnR9OpUdKFmS0eHlKUEU_rR4

Mrt

Kalite Takip Sisteminde görevli olan öğrencilerimiz ve Meslek dersleri öğretmenlerimiz, Akçakoca ilçemizin en eski mimari örneklerinden biri olan Orhan Gazi Camisine geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi. Çayağzı köyü mevkiinde, Orhan Gazi tarafından çivi kullanılmadan yaptırılan bu camii çantı tipi camiilere en güzel örneklerden biridir. Yakın çevredeki köylerin cuma namazını kılmak için kullandığı bu camii ayrıca cuma camisi olarak da bilinmektedir.

Şbt

"Her Lokma Bir Bilgi" projesiyle okulumuz öğrencilerinin ders dışı zamanlarda da bilgi edinmesi amaçlanmaktadır. Bu amaçla okul kantininde geçirilen zaman içinde de öğrencilerde kalıcı, kısa bilgiler oluşması için kantinde bulunan yiyeceklerin ya da içeceklerin üstüne okul dersleriyle ilgili notlar yapıştırılması düşünülmüştür. Projenin gayesi öğrencilerin sosyalleşme zamanlarında da akademik başarılarını artıracak etkinlikler gerçekleştirmektir. Aldıkları her paketli ürünün üstündeki önemli notlar sayesinde, zihinlerinde kalıcılık oluşturması planlanmaktadır. Çalışmada tüm branşlardan bilgiler bulunacaktır. Bu sayede öğrencilerin öğrenmekte zorluk çektikleri bazı bilgiler daha kısa sürede öğrenilebilecektir.

Ock

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtım Ve Turizm Kulübünün 20 Aralık 2019 tarihinde Bolu'ya düzenlemiş olduğu gezi tamamlandı. Geziye Üç Öğretmen ve Kırk Üç Öğrenci katılmış olup, sabahtan Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğleden sonra ise Abant Gölü Tabiat Parkı ziyaret edilmiştir. Üniversite gezisi esnasında sırasıyla İlahiyat, Mühendislik - Mimarlık ve Eğitim Fakülteleri tanıtımları yapılmıştır. Üniversite bünyesinde çalışan öğretim üyeleri tarafından Fakültelerdeki bölümler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Sınıf ve labaratuvar ortamlarını yerinde görme imkanı sağlanmıştır. Bunun dışında yerleşke içerisinde bulunan yaşam merkezleri ve konferans salonları da ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimiz üniversitenin sosyal yaşamı hakkında da bilgi sahibi olmuşlardır. Öğleden sonraki zamanda ise Abant Gölü Tabiat parkı ziyaret edilmiştir. Bu tarz gezilerin devam etmesini  diliyor, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Ara

Her yıl Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri arası düzenlediği GENÇ SADA Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Mustafa KADIOĞLU il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Öğrencimiz Bölge Finallerinde İlimizi temsil edecektir.

Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz.