DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Emine Sevil Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2024

hedef 2024

Mrt

Jandarma sahil güvenlik akademisi tanıtım faaliyetleri kapsamında Düzce il jandarma Komutanlığı tarafından okulumuzda tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Hedef YKS 2024 Kapsamında MART Ayı Deneme Sınavları Yapıldı.

Şbt

Okulumuz 12.Sınıf Öğrencileri, Milli Savunma Üniversitesi Tanıtımı İçin, Düzce Osman kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesindeki Tanıtım Seminerine Katılmışlardır. Özellikle Sınava MSÜ Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimiz İçin Son Derece Faydalı Bir Tanıtım Olmuş, Öğrencilerimiz Merak Ettikleri Soruları Direk Olarak Sorma İmkanı Bulmuşlardır.  Sınava Girecek Öğrencilerimize Şimdiden Başarılar Diliyoruz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuğba ÖZSOY tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve  Motivasyon konusunda bir konuşma,sunum gerçekleştirildi.

Şbt

Karıyer günleri Programının ardından Okul Rehber Öğretmenimiz Tuğba ÖZSOY tarafından 11.sınıf öğrencilerimize yönelik YKS hazırlık sürecinin planlaması ve DYK hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü Öğrencisi, Okulumuzdan 2020 yılında mezun ettiğimiz Gülnur Kabakçı, bugün okulumuzu ziyaret etmiş ve YKS ye hazırlanan öğrencilerimize sınavlara hazırlık sürecindeki tecrübelerini paylaşmıştır. Kendisine Okulumuz Adına teşekkür ediyor, Mezunlarımızla iletişim halinde kalmaya devam ediyoruz.

Şbt

Ara tatil kamp programımız devam ediyor.

Şbt

Hedef YKS 2024 Kapsamında ŞUBAT Ayı Deneme Sınavları Yapıldı.

Şbt

Hedef YKS 2024 Kapsamında OCAK Ayı Deneme Sınavları Yapıldı.

Şbt

Okulumuzun Hedef YKS 2024 ten sorumlu öğretmenimiz Habibe KÖPRÜCÜ, İlde Düzenlenen 1. Dönem Değerlendirme Toplantısına Katılmış Olup, Okulumuzda 1. Dönem Yapılan Etkinliklerle İlgili Bilgilendirme Yapmıştır.

Hedef YKS 2024 Kapsamında Aralık Ayı Deneme Sınavları Yapıldı.

Kasım Ayı İçerisinde Planlamış Olduğumuz Deneme Sınavlarını Gerçekleştirdik.

Ekm

Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından Yapılan İlçe Geneli TYT Deneme Sınavı Okulumuzda Uygulanmıştır.